Εικόνα Ενημέρωση Δηλώσεις Μαθημάτων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 21-10-2021 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από Δευτέρα 25-10-2021 έως και Παρασκευή 19-11-2021.

Επισημαίνεται ότι:

Οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών (π.ΤΕΙ), προκειμένου να υποβάλλουν τη δήλωσή τους, θα πρέπει να εισέρχονται στον σύνδεσμο https://e-students.teiwest.gr με τους νέους κωδικούς τους upnet id.

Οι φοιτητές του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στον σύνδεσμο: https://progress.upatras.gr

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/-τριες ότι οι δηλώσεις μαθημάτων θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, με βάση τον Οδηγό Σπουδών του έτους εισαγωγής τους και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Φοιτητής/φοιτήτρια που δεν έκανε δήλωση μαθημάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου δεν θα εμφανίζεται στις λίστες με τις δηλώσεις των μαθημάτων, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου 2022 και δεν θα μπορεί να κατοχυρώσει βαθμό από τη συγκεκριμένη εξεταστική.

Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η δήλωση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς στο σύστημα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν με την ομάδα του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ στο e-mail: .