Πρόσβαση από το κέντρο Μεσολογγίου.


Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του τμήματος  Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών απέχουν 8-10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του  Μεσολογγίου  όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Καθημερινά από το κέντρο του Μεσολογγίου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναχωρούν αστικά λεωφορεία με προορισμό τις εγκαταστάσεις του  τμήματος.  Η διαδρομή, χρονικά, μέσω αστικού λεωφορείου δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά .


Ενημέρωση για Δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου

Μπορείτε  μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου,  να μάθετε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τα δρομολόγια που εκτελεί και τη συχνότητά τους, καθώς και τις τιμές εισιτηρίων.

Μπορείτε μέσω της Τηλεματικής να επιλέξτε μία στάση ή να πληκτρολογήστε το όνομα της και στη συνέχεια  να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση του λεωφορείου καθώς και το πρόγραμμα αφίξεων όλων των λεωφορείων στην επιλεγμένη στάση.

Η πρόσβαση στην Τηλεματική του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου γίνεται μέσω του συνδέσμου: https://astiko-messolonghi.gr/tilematiki/

Εικόνα Χάρτης Πρόσβαση από την Πόλη


Πρόσβαση από Ιόνια Οδό


Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του τμήματος  Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών   απέχουν 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Έξοδο της Ιονίας Οδού για Μεσολόγγι όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Εικόνα Χάρτης Πρόσβαση από Ιόνια Οδό


Πρόσβαση μέσω ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας


Στο Μεσολόγγι μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα από διάφορες πόλεις με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ (http://www.ktel-aitolnias.gr/el/).