Εικόνα Ενημέρωση Σημαντικό Μήυνμα

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στο Τμήμα Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ, και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα γίνουν από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Διευκρινίζεται ότι οι επιτυχόντες της παρούσας κατηγορίας, δεν γράφονται ηλεκτρονικά.

Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών και Αποφοίτων Λυκείων  εκτός Ε.Ε. ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. οφείλουν να καταθέσουν για έλεγχο στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων επιτυχίας, αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο αίτηση (επισυνάπτεται)συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.

Εναλλακτικά, μπορούν να αποστείλουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας την αίτηση εγγραφής (επισυνάπτεται) και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής,

Επισημαίνεται ότι οι εισαγόμενοι άρρενες Κύπριοι που πρόκειται να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία, μπορούν να εγγράφονται το επόμενο ακαδημαϊκό έτος αμέσως μετά την απόκτηση του απολυτηρίου από τις τάξεις του στρατού μέσα στην προθεσμία εγγραφής των νεοεισαγομένων φοιτητών με την οικεία ειδική κατηγορία του επόμενου ή μεθεπόμενου έτους και σε κάθε περίπτωση όχι μετά τις 15 Νοεμβρίου του εκάστοτε ακαδημαϊκού έτους.

Τα δικαιολογητικά, όπως και αναλυτικές πληροφορίες αναφέρονται στην επισυναπτόμενη εγκύκλιο του Υπουργείου.