Εικόνα Ενημέρωση Ωρολόγιο Προγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου

Αναρτήθηκε επικαιροποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου  2020-21 (09/10/20)  για τους φοιτητές του τμήματος  Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας&Υδατοκαλλιεργειών.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Σύμφωνα με το σχέδιο εκπαιδευτικής λειτουργίας υπό τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες,  οι διαλέξεις  όλων των μαθημάτων, θα γίνουν εξ αποστάσεως  τις ώρες και μέρες που αναγράφονται στο ωρολόγιο  πρόγραμμα.
  • Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθημάτων  θα γίνουν δια ζώσης σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν από τα  μέλη του Διδακτικού Προσωπικού που έχει αναλάβει την διδασκαλία του μαθήματος.
  • Οι  Φοιτητές του Α εξαμήνου (πρωτοετείς) ακολουθούν τους συνδέσμους που δίνονται στο πρόγραμμα. Για την σύνδεση τους στο Skype For Business για όσο διάστημα δεν διαθέτουν τα  στοιχεία του Πανεπιστημίου μπορούν να ακολουθούν τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ (https://sfb.sites.upnet.gr/guests)
  • Οι φοιτητές του Γ εξαμήνου εγγράφονται στο open eclass στα αντίστοιχα μαθήματα και οι διδάσκοντες θα μεριμνήσουν μέσω αυτής της πλατφόρμας για  την αποστολή συνδέσμων δια τις διαλέξεις καθώς και για την οργάνωση των ομάδων εργαστηρίων