H ΕΛΟΠΥ συμμετέχει σε ένα ερευνητικό έργο του Horizon Europe, το BIOTRAILS , με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραγόντων της πλανητικής αλλαγής για την οποία απαιτούνται κοινωνικοί μετασχηματισμοί σε όλα τα επίπεδα και

σε διάφορους τομείς ταυτόχρονα και συνεργικά .

Μέσα από αυτόν τον σκοπό θα το θεωρήσουμε μεγάλη τιμή και υποστήριξη στο έργο μας αν εγγραφείς στην πλατφόρμα μάθησης του έργου BIOTRAILS Learning Platform και γίνεις μέλος στο Aquaculture LAA (Συμμαχία  Μάθησης και Δράσης για την Υδατοκαλλιέργεια).

Στo LAA θα ενθαρρυνθεί και θα διευκολυνθεί η γόνιμη συνεργασία και μάθηση σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την μετασχηματική αλλαγή και τη διαχείριση μέσα από διαφορετικά μεταβατικά μονοπάτια, εργαλεία και λύσεις για μια πιο βιώσιμη αλυσίδα αξίας μέσω του δεσμού κλίματος -βιοποικιλότητας – κοινωνίας.

Αυτό θα παρουσιάζεται με θεματολογίες από τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι ή/και εσύ μπορείς να συμμετέχεις ανεβάζοντας σχετικά θέματα  προς ανάγνωση ή/και προς συζήτηση .

Πρακτικά, μπες στο https://laas.biotrailsproject.eu/  κάνε εγγραφή και αφού γίνεις μέλος στη πλατφόρμα επέλεξε να μπεις στο AQUACULURE LAA / Συμμαχία ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  ώστε να είσαι στην δική μας θεματική ενότητα.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα βοηθήσει το έργο μας αν αποφασίσεις ακόμη και απλώς να συμμετέχεις και ενημερώνεσαι.

Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)