Welcome to UP 2023

Από  18 έως και 22 Οκτωβρίου, το Πανεπιστήμιο Πατρών υποδέχεται το «Welcome to UP 2023», ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της χώρας Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών.

Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός μετά την περσινή πρώτη και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία έκανε την πανεπιστημιούπολη επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Φέτος, το Welcome to UP 2023, η νέα μεγάλη γιορτή νεολαίας του φθινοπώρου στην περιοχή, επιστρέφει με πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες απλώνονται σε 5 ημέρες γεμάτες μοναδικές εμπειρίες και σε τρεις πόλεις (Πάτρα, Μεσολόγγι και Αγρίνιο).

Το πενθήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων εκτός από τα περίπτερα, τις επαφές με ομάδες και δομές του Πανεπιστημίου, τη συνάντηση με επιτυχημένους αποφοίτους, τις ξεναγήσεις σε εμβληματικά σημεία, τους περιπάτους σε μνημεία και τόπους ενδιαφέροντος, και τη γνωριμία με τους χώρους και τους ανθρώπους του ΑΕΙ και της πόλης, περιλαμβάνει επίσης συνέδρια, παραστάσεις, πολυθεάματα, αστρονομική παρατήρηση, δράσεις, όπως το Taste the City και το Magic Patras Bus Tour (ξεναγήσεις με ανοικτά λεωφορεία), αλλά και κινηματογραφικές προβολές σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Πληροφορηθείτε για το  πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του «Welcome to UP 2023»  σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και στην «καρδιά» της Πάτρας στον ιστότοπο:

https://welcometoup.upatras.gr/


Welcome to UP 2023