Εικόνα Αμφιθέατρο Ακροατές

Το Τμήμα Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Ιδρύματος, της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία και της υποστήριξη πρακτικών διά βίου μάθησης,  υποστηρίζει το θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων».

Πολίτες που το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακά μαθήματα της επιλογής τους από όσα προσφέρονται στo πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών.

Οι Ακροατές Πανεπιστημιακών Μαθημάτων λαμβάνουν από τη Γραμματεία του Τμήματος «Κάρτα του Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων», που ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μαθήματα.

Δεν συμμετέχουν σε εξετάσεις ούτε στις εργαστηριακές,  ή φροντιστηριακές ασκήσεις.

Λαμβάνουν «Βεβαίωση» παρακολούθησης στο τέλος του κάθε εξαμήνου.

Η υποβολή αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο http://auditor.upatras.gr/ κατά το διάστημα 01 – 24  Σεπτεμβρίου 2023.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες καθώς και ο Κανονισμός του θεσμού «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων» διατίθενται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο : https://www.upatras.gr/stay-tuned/akroatis-panepistimiakon-mathimaton/.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες συνιστάται επικοινωνία με το Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών τηλεφωνικά στους αριθμούς 2610-969045, 2610-969046 ή μέσω e-mail προς .


Πρόσκληση για τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων» ακαδ. έτους 2023-2024, στο τμήμα Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών