Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

Σύμφωνα με το υπ. αρ. έγγραφο 39480/01/06/2023 στην υπ΄αριθμ. 9/30-05-2023 συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, ορίστηκε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, αποτελούμενη από τα παρακάτω μέλη:

Τακτικά μέλη

  • Μουτόπουλος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος
  • Λουκοβίτης Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, μέλος
  • Πούλος Κων/νος, Επίκουρος Καθηγητής, μέλος

Αναπληρωματικά μέλη

  • Κανλής Γρηγόριος, Αναπληρωτής Καθηγητής ,Αναπληρωτής Πρόεδρος
  • Λογοθέτης Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής, μέλος
  • Κριμπένη Αικατερίνη, Λέκτορας, μέλος

Σήμερα  ημέρα Πέμπτη 08/06/2023, συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης η τριμελής εφορευτική επιτροπή για την εκλογική διαδικασία προέδρου του τμήματος Αλιείας-Υδατοκαλλιεργειών.

Σύμφωνα με το υπ. αρ. 34926/11/05/2023 έγγραφο της Διεύθυνσης Γραμματειών και Ακαδημαϊκών Δομών και συγκεκριμένα της παραγράφου Γ. «Όργανο Διενέργειας Εκλογών (Ο.Δ.Ε.)– Ανακήρυξη υποψηφίων» και  της παραγράφου Δ. «Ενέργειες της Εφορευτικής Επιτροπής», τα ανωτέρω τακτικά μέλη της εν λόγω εφορευτικής επιτροπής αποφάσισαν :


Εκλογή Διαχειριστή της  Εκλογικής Διαδικασίας.

Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη απόφαση, τα τακτικά μέλη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής ομόφωνα προτείνουν ως Διαχειριστή της Εκλογικής Διαδικασίας τον Δημήτριο Κ. Μουτόπουλο.


Κατάρτιση  ενιαίων ψηφοδελτίων για το αξίωμα του Προέδρου και  για το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Εκλογικής Διαδικασίας.

Τα τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής διαπίστωσαν με βάση τα οριζόμενα από την παράγραφο Α «Υποβολή υποψηφιοτήτων – Ασυμβίβαστο» του υπ. αρ. 34926/11/05/2023 έγγραφο της Διεύθυνσης Γραμματειών και Ακαδημαϊκών Δομών, ότι οι  υποψήφιοι,κ. Θεοδώρου Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, για τη θέση του Προέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 35671/15-5-2023 αίτηση υποψηφιότητας) καικ. Βιδάλης Κοσμάς, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας, για τη θέση του Αντιπροέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 36091/17-5-2023 αίτηση υποψηφιότητας) , δύναται να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου ή Αντιπροέδρου, αντίστοιχα και ουδέν ασυμβίβαστο υπάρχει στις εν λόγω υποψηφιότητες και κατάρτισε τα  ενιαία ψηφοδέλτια: ένα (1) με όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου και ένα (1) με όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το αξίωμα του Αντιπροέδρου.


Επισυνάπτονται οι αποφάσεις της εφορευτικής επιτροπής