Δρ Ευάγγελος ΕυμορφόπουλοςΟ Δρ Ευάγγελος Ευμορφόπουλος Κτηνίατρος – Τεχνολόγος Αλιευμάτων θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης».


Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, Αναπλ. Καθηγητής Ιωάννης Θεοδώρου, ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών επίσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος.


Η περιένδυση του τιμώμενου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.


Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Δρος Ευάγγελου Ευμορφόπουλου με τίτλο: «Γιατί HACCP–CCP;»


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση στην εκδήλωση μπορείτε να εντοπίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: εδώ


Πρόσκληση στην Τελετή Αναγόρευσης του Δρος Ευάγγελου Ευμορφόπουλου Κτηνίατρου – Τεχνολόγου Αλιευμάτων σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών