Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

Σήμερα στις  14/ 7 / 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 πμ συνήλθε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 212/12-7-2021 απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, Καθηγητή κ. Γεώργιο Σαλάχα, για την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών με θητεία από 1/9/2021 έως 31/8/2023, προκειμένου να εξετάσει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιοτήτων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την υπ’ αρ. 65/5605/16563/26-5-2021 προκήρυξη εκλογών.

Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίσθηκε ο κ. Κοσμάς Βιδάλης, Καθηγητής του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, ως της ανώτερης βαθμίδας  αρχαιότερο μέλος Δ.Ε.Π..

  1. Διαχειριστής της ηλεκτρονικής διαδικασίας σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 3 της υπ’. αρ. 77561/Ζ1/19.6.2020 ΚΥΑ, ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Μπαταργιάς, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών.
  2. Οι εκλογείς θα έχουν τη δυνατότητα να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα την ημέρα των εκλογών από ώρα 09:00 και έως 16:00.
  3. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, παρέλαβε σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο της συγκρότησής της από τον Κοσμήτορα:

      α) την υπ’ αρ. 77/5-7-2021  αίτηση υποψηφιότητας, για την θέση του Προέδρου του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, του κ. Γεωργίου Κατσέλη,   Καθηγητή του οικείου Τμήματος και

β) την υπ’ αρ. 78/6-7-2021 αίτηση υποψηφιότητας, για την θέση του Αναπληρωτή  Προέδρου του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, του κ. Ιωάννη Θεοδώρου, Επίκουρου Καθηγητή του οικείου Τμήματος.

    Κατόπιν ελέγχου νομιμότητας από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή:

       α) ο κ.  Γεώργιος Κατσέλης πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση του Προέδρου στο Τμήμα &

      β) ο κ.  Ιωάννης Θεοδώρου   πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση του Αναπληρωτή Προέδρου στο Τμήμα.

Συγκεκριμένα είναι μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης του Τμήματος, δεν κατέχουν αξίωμα σε άλλο μονοπρόσωπο όργανο διοίκησής του οικείου ή άλλου ΑΕΙ και δεν επίκειται η συνταξιοδότησή τους κατά το χρονικό διάστημα της προκηρυσσόμενης θητείας.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με τα ανωτέρω, ανακηρύσσει:

     α) ως μοναδικό υποψήφιο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών , τον κ. Γεώργιο Κατσέλη,   Καθηγητή του οικείου Τμήματος και

β) ως μοναδικό υποψήφιο   για την εκλογή στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, τον κ.  Ιωάννη Θεοδώρου, Επίκουρο Καθηγητή  του οικείου Τμήματος

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κοσμάς Βιδάλης

Κωνσταντίνος Μπαταργιάς                      

Παναγάγγελος Δενδρινός